Wil je jouw provider veranderen maar je toestel behouden? Is je telefoon geslimlockt? Of  ga je op vakantie en wil je een lokale simkaart gebruiken?  Wij kunnen snel en effectief de simlock verwijderen van jouw toestel!

iPhone Simlock Verwijderen
Wij verwijderen de simlock van je iPhone volgens de officiële methode die Apple hanteert, gebaseerd op jouw IMEI (International Mobile Equipment Identity) nummer. Hierbij maken we absoluut geen gebruik van jailbreaken. De prijs varieert tussen de € 24,99 en € 115,-  en is afhankelijk van het type toestel en de soort simlock. Maak online een afspraak of kom langs voor meer informatie.

LET OP: Indien jouw IMEI nummer geblokkeerd is kunnen we helaas geen simlock verwijderen totdat de blokkade is opgeheven.

BlackBerry Simlock Verwijderen

Wij verwijderen de simlock van jouw BlackBerry volgens de officiële methode die BlackBerry hanteert. De prijs varieert tussen de  € 15,- en € 50,-  en is afhankelijk van het type toestel en de soort simlock. Maak online een afspraak of kom langs voor meer informatie. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Samsung Simlock Verwijderen

De prijs voor het verwijderen van de simlock van een Samsung smartphone varieert tussen de € 25,- en € 75,-  en is afhankelijk van het type toestel en de soort simlock. Maak online een afspraak of kom langs voor meer informatie. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.