1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg
Fixitnu is een Official Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

MacBook waterschade reparatie in Amsterdam

Waterschade aan je MacBook kan ernstige gevolgen hebben. Bij ons begrijpen we de urgentie en bieden we gespecialiseerde MacBook waterschade reparatie in Amsterdam om je MacBook te redden van de schade veroorzaakt door water.

Gespecialiseerde aanpak bij MacBook waterschade reparatie

Waterschade kan snel problemen veroorzaken, daarom is het cruciaal om bij waterschade je MacBook onmiddellijk uit te schakelen en niet aan te sluiten op stroom. Dit minimaliseert het risico op verdere kortsluitingen en schade aan interne componenten.

Het gevaar van latente waterschade

Zelfs als je MacBook na waterschade nog lijkt te werken, is het niet aan te raden deze aan te zetten. Het water kan corrosie en kalk achterlaten die uiteindelijk het moederbord kunnen beschadigen. Ons advies is om je MacBook onmiddellijk uit te schakelen en naar ons te brengen voor deskundige reparatie, zelfs als deze na een incident nog lijkt te functioneren.

Vakkundige reparatie om waterschade te minimaliseren

Onze ervaren technici zijn bedreven in het behandelen van MacBook waterschade. We bieden een grondige reiniging en herstel om de schade te minimaliseren en je MacBook weer in optimale staat te brengen.

Waarom Voor ons kiezen voor MacBook waterschade reparatie in Amsterdam?

  • Ervaren en gespecialiseerde technici in MacBook waterschade reparatie.
  • Deskundige aanpak om verdere schade te voorkomen na waterschade.
  • Snelle respons om de impact van waterschade te minimaliseren.

Voor deskundige MacBook waterschade reparatie in Amsterdam vertrouw je op onze ervaring en gespecialiseerde aanpak om je MacBook weer te herstellen na waterschade, en onthoud: bij waterschade, schakel je MacBook uit en breng het onmiddellijk naar ons voor professionele reparatie.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!