1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg
Fixitnu is een gecertificeerd Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch 

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch 

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

MacBook Batterij in Amsterdam

Een snel leeglopende batterij kan een van de meest frustrerende problemen zijn bij het gebruik van je MacBook. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende batterij. Daarom bieden we professionele diensten voor het vervangen van de MacBook batterij in Amsterdam met hoogwaardige Europese kwaliteitsbatterijen.

Efficiënte Service voor MacBook Batterij Vervangen
Onze ervaren technici zorgen voor een vlotte en precieze vervanging van de MacBook batterij. Met de hoogste Europese kwaliteit batterijen herstellen we snel de optimale batterijprestaties van je MacBook. Zo geniet je spoedig weer van een verbeterde levensduur van je batterij, vaak al binnen enkele uren.

Langdurige Garantie voor MacBook Batterijen
Onze vervangen MacBook-batterijen zijn standaard voorzien van een uitgebreide garantie van 2 jaar. Voor extra zekerheid kun je deze garantieperiode uitbreiden naar 3 jaar voor slechts 19.95 extra. Bij onze service voor het vervangen van de MacBook batterij in Amsterdam staan kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Klantgerichte Aanpak bij MacBook Batterij vervangen
Ongeacht je MacBook-model – Air, Pro of een ander type – onze klantgerichte benadering garandeert een vlotte ervaring bij de batterijvervanging. We begrijpen de noodzaak van een goed werkende batterij voor je dagelijkse activiteiten en streven naar een snelle en betrouwbare oplossing.

Waarom voor Ons Kiezen?
Ervaren en gespecialiseerde technici voor MacBook batterijvervanging. Snelle vervanging met hoogwaardige Europese batterijen voor optimale prestaties. Flexibele garantie-opties voor extra gemoedsrust bij het vervangen van de MacBook batterij in Amsterdam. Vertrouw voor vakkundige vervanging van je MacBook batterij in Amsterdam op onze expertise en hoogwaardige Europese batterijen, voor een betrouwbare en duurzame batterij.

Bij het repareren van je Mac ben je ook duurzaam bezig in plaats van een nieuwe te kopen bij Apple.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!