1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg

Fixitnu is een gecertificeerd Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch 

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch 

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

MacBook Reparatie in Amsterdam – Snelle en Betrouwbare Service

Heb je een MacBook die reparatie nodig heeft? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide dienst voor MacBook reparaties in Amsterdam, van schermvervanging tot batterijreparatie en meer. Met ervaren technici en hoogwaardige onderdelen kunnen we jouw MacBook snel weer in topconditie krijgen.

Onze deskundige technici begrijpen de waarde van een goed werkende MacBook. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die snel leegloopt, of een ander probleem, wij bieden een snelle oplossing. We streven ernaar om de meeste reparaties binnen een paar uur uit te voeren, zodat je niet lang zonder je MacBook hoeft te zitten.

Waarom voor ons kiezen? Onze service voor MacBook-reparatie in Amsterdam is gebaseerd op snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We hebben een breed scala aan reparatiemogelijkheden, allemaal uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen en met een focus op het herstellen van de oorspronkelijke functionaliteit van jouw MacBook.

Of je nu in Amsterdam woont of werkt, wij zijn jouw betrouwbare partner voor snelle en professionele MacBook-reparaties. We zijn trots op onze expertise en klantgerichte benadering, waardoor je MacBook snel weer operationeel is. Vertrouw op ons voor uitmuntende MacBook reparatie in Amsterdam, zodat je snel weer aan de slag kunt met je vertrouwde apparaat.

Duurzaamheid staat centraal in onze benadering van MacBook-reparaties.

We geloven sterk in het behoud van de levensduur van je MacBook door reparatie in plaats van vervanging. Elke reparatie die we uitvoeren, is gericht op het herstellen van de functionaliteit en het verlengen van de levensduur van jouw MacBook.

Door te kiezen voor reparatie in plaats van het aanschaffen van een nieuw apparaat, verminder je niet alleen de hoeveelheid elektronisch afval, maar draag je ook bij aan een meer duurzame wereld. We streven ernaar om hoogwaardige onderdelen te gebruiken die voldoen aan de originele specificaties van Apple, waardoor jouw MacBook zijn oorspronkelijke prestaties behoudt.

Onze benadering van duurzaamheid gaat verder dan alleen de reparatie zelf. We streven naar een milieuvriendelijke werkwijze door te zorgen voor een verantwoorde afvoer van vervangen onderdelen en materialen. Op deze manier dragen we bij aan een meer circulaire benadering van elektronische apparaten.

Door te kiezen voor een reparatie van je MacBook, maak je niet alleen een duurzame keuze voor je portemonnee, maar draag je ook bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van waardevolle grondstoffen. Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit centraal bij elke MacBook-reparatie die we uitvoeren.”

Dit stukje legt de nadruk op de duurzaamheidsaspecten van MacBook-reparaties, met een focus op het verlengen van de levensduur van het apparaat en het verminderen van elektronisch afval.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!