1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg

Fixitnu is een gecertificeerd Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

MacBook Moederbord Reparatie in Amsterdam

Een defect moederbord kan de functionaliteit van je MacBook ernstig belemmeren. Bij ons begrijpen we het belang van een goed werkend moederbord en bieden we deskundige MacBook moederbord reparatie in Amsterdam.

Efficiënte MacBook Moederbord Reparatie Service

Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in MacBook moederbord reparatie. Afhankelijk van de ernst van de schade kunnen we vaak binnen 3-7 dagen je moederbord repareren, waarbij we streven naar een snelle oplossing om je MacBook weer tot leven te brengen.

Optie voor Moederbord Vervanging

Als een reparatie niet voldoende is, bieden we de optie om het moederbord te vervangen. Onze experts beoordelen zorgvuldig of reparatie mogelijk is en als dit niet het geval is, bieden we betaalbare vervangingsopties aan, waarbij we scherpe prijzen hanteren voor zowel reparatie als vervanging.

Behoud van Gegevens bij Moederbord Reparatie

Wanneer we het moederbord kunnen repareren, blijven alle gegevens op je MacBook behouden. Je hoeft je geen zorgen te maken over gegevensverlies tijdens het reparatieproces.

Betaalbare Reparatiekosten en Scherpe Prijzen

Bij onze MacBook moederbord reparatie streven we naar betaalbaarheid. We houden rekening met jouw budget en hanteren scherpe prijzen voor onze diensten, of het nu gaat om reparatie of vervanging van het moederbord.

Waarom Voor Ons Kiezen voor MacBook Moederbord Reparatie in Amsterdam?

  • Ervaren en gespecialiseerde technici in MacBook moederbord reparatie.
  • Flexibele opties, inclusief reparatie of vervanging van het moederbord.
  • Behoud van gegevens tijdens de reparatie.

Voor professionele MacBook moederbord reparatie in Amsterdam vertrouw je op onze expertise, waarbij we streven naar snelle oplossingen, betaalbare tarieven en behoud van al je gegevens op de MacBook tijdens het reparatieproces.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!