1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg

BlueApple is een gecertificeerd Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Weet jij niet welke MacBook jij hebt? Bekijk hier hoe je achterhaalt welk type MacBook jij hebt.

Macbook scherm reparatie in Amsterdam

Een gebarsten of defect scherm kan ernstige invloed hebben op de functionaliteit van je MacBook. Daarom begrijpen we bij ons het belang van een goed werkend scherm. Als gevolg daarvan bieden we een deskundige service voor MacBook scherm reparatie in Amsterdam.

Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in MacBook scherm reparatie in Amsterdam.

Dankzij onze uitgebreide expertise en hoogwaardige onderdelen kunnen we vaak binnen 2 uur je MacBook scherm vervangen. Zo kun je snel weer genieten van een helder en onbeschadigd scherm na onze MacBook scherm reparatie service in Amsterdam.

Bij de MacBook scherm reparatie in Amsterdam streven we naar de hoogste kwaliteit.

Onze focus ligt op het gebruik van originele of hoogwaardige vervangende schermen die voldoen aan de strenge normen van Apple. Zo ben je na de reparatie verzekerd van een scherp en goed werkend scherm. Jouw tevredenheid staat centraal. We begrijpen de hinder van een beschadigd scherm en streven ernaar om je een naadloze en professionele ervaring te bieden bij de MacBook scherm reparatie in Amsterdam.

Waarom Voor Ons Kiezen voor MacBook Scherm vervangen in Amsterdam?

Onze ervaren en gespecialiseerde technici in MacBook scherm reparatie en vervanging bieden een snelle vervanging met hoogwaardige schermen voor optimaal kijkplezier. Bovendien zorgt onze klantgerichte aanpak voor een bevredigende ervaring bij MacBook scherm reparatie en vervanging in Amsterdam. Vertrouw voor betrouwbare MacBook scherm reparatie in Amsterdam op onze expertise. Zo krijgt je MacBook weer een helder en onbeschadigd scherm na onze MacBook scherm vervangen service in Amsterdam.

Bij het repareren van je Mac ben je ook duurzaam bezig in plaats van een nieuwe te kopen bij Apple.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van BlueApple. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! BlueApple fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!