1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg
BlueApple is een Official Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Weet jij niet welke MacBook jij hebt? Bekijk hier hoe je achterhaalt welk type MacBook jij hebt.

MacBook nieuwe installatie in Amsterdam

Het opnieuw installeren van je MacBook kan diverse problemen oplossen en diverse behoeften vervullen. Of je nu een vraagteken ziet tijdens het opstarten, je MacBook traag werkt, of je het apparaat wilt verkopen zonder je persoonlijke gegevens achter te laten, een nieuwe installatie kan de oplossing zijn.

Redenen voor Opnieuw Installeren van MacBook

Een vraagteken bij het opstarten kan duiden op een beschadigd besturingssysteem. Zoektermen zoals “MacBook vraagteken bij opstarten”, “MacBook OS beschadigd” en “MacBook besturingssysteem herinstalleren” zijn veelgebruikte zoekwoorden die verband houden met problemen die kunnen worden opgelost door opnieuw te installeren.

Verbeteren van Prestaties en Verkopen van MacBook

Een trage MacBook kan worden verjongd door een schone installatie. Zoekwoorden zoals “MacBook loopt langzaam”, “MacBook prestatieproblemen” en “MacBook versnellen met nieuwe installatie” kunnen duiden op de behoefte aan een frisse start.

Privacy en Nieuwe Installatie

Bij het verkopen van je MacBook is het belangrijk om je persoonlijke gegevens te beschermen. Zoektermen zoals “MacBook verkopen data verwijderen” en “MacBook wissen voor verkoop” kunnen aangeven dat je een nieuwe installatie wilt om al je gegevens te wissen voordat je je MacBook verkoopt.

Geavanceerde Opties voor Nieuwe Installatie

We bieden geavanceerde installatieopties. Zo kunnen we een nieuwe installatie uitvoeren met behoud van je bestanden. Ook als je software verouderd is en bepaalde programma’s niet meer worden ondersteund, kunnen wij een nieuwe installatie uitvoeren met de meest recente MacOS-versie die compatibel is met jouw apparaat.

Waarom Voor Ons Kiezen voor MacBook Opnieuw Installeren?

  • Oplossen van vraagtekens tijdens opstarten en besturingssysteemproblemen.
  • Verbeteren van prestaties en snelheid van je MacBook.
  • Bescherming van privacy bij verkoop van je MacBook.
  • Geavanceerde installatieopties met behoud van bestanden en bijwerken naar de meest recente MacOS.

Voor professionele hulp bij het opnieuw installeren van je MacBook in Amsterdam kun je op ons rekenen. Onze experts bieden niet alleen oplossingen voor specifieke problemen, maar ook geavanceerde installatiemogelijkheden die passen bij jouw behoeften en wensen.

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van BlueApple. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! BlueApple fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Soorten Macbook reparatie

Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

BlueApple heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!